Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشور ما به لحاظ ژئوپلیتیکی و استراتژیکی می‌تواند یکی از بهترین کشورهای منطقه در زمینه انتقال ترافیک اینترنت باشد و در این زمینه پتانسیل کافی وجود دارد و کشور ما بخوبی می‌تواند در این حوزه نقش ایفا کند.

روزنامه ایران/ در بند الف ماده 83 برنامه ششم توسعه و سیاست‌های چشم اندازی، برای افزایش ظرفیت ترانزیت ترافیک اینترنت به این موضوع اشاره شده است و باید تا پایان اجرای برنامه ششم توسعه، کشور ما در ترانزیت ترافیک اینترنت به هاب منطقه تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما واقعیت این است برای بالفعل کردن چنین برنامه‌ای به پیش نیازهایی نیاز است؛ اول اینکه در بخش بین‌المللی به زیرساخت و ایجاد تکنولوژی‌های نوین نیاز است، چون به نظر می‌رسد هنوز شرکت‌های داخلی نتوانسته‌اند به این توانمندی لازم و تکنولوژی‌های مورد نیاز دست یابند تا بتوانیم این برنامه را طبق برنامه ششم توسعه اجرایی کنیم. از سوی دیگر باید سرمایه هنگفتی را برای این کار در نظر گرفت که به‌نظر می‌رسد با توجه به وضعیت ساختار دولتی و بودجه دولت، این سرمایه از بودجه دولتی تأمین نشود و در اولویت قرار نگیرد.

بعد‌ از ارتقای زیرساخت سرمایه گذاری، برای هاب منطقه شدن باید اعتماد بین‌المللی را نیز جلب کرد تا کشورهای بین‌المللی به مسیر ترانزیت ترافیک اینترنت اعتماد نکنند، نمی‌توان این برنامه را عملیاتی کرد. به‌نظر می‌رسد شرکت ارتباطات زیرساخت نیز خود به کاستی‌ها واقف است و حتی می‌داند که برای اجرایی کردن این برنامه به چقدر بودجه و هزینه نیاز است اگر هم تاکنون عملیاتی نشده چون کار راحتی نیست و بجز فراهم کردن بودجه و ارتقای زیرساخت‌ها و جلب اعتماد بین‌المللی به برنامه‌ریزی دقیقی نیز نیاز دارد.

از سوی دیگر تجربه نشان داده که زیرساخت دولتی نمی‌تواند به تنهایی این برنامه را به سرانجام برساند و باید برای به سرانجام رساندن این اقدام، بخش خصوصی را وارد بازی کرده و به‌عنوان یک بازیگر در این حوزه به آنها توجه کند چون اجرایی کردن برنامه هاب منطقه شدن در ترانزیت ترافیک اینترنت مانند قبل بدون حضور بخش خصوصی به نتیجه نخواهد رسید.

شرکت ارتباطات زیرساخت مدت‌هاست به‌دنبال انجام این برنامه بوده و نتوانسته است موفق شود چون اینترنت انحصاراً در دست خود شرکت ارتباطات زیرساخت است و شرایط را برای ورود بخش خصوصی در این حوزه آماده نکرده است.

باید شرکت ارتباطات زیرساخت در کنار ایجاد زیرساخت ارتباطات بین‌المللی، همکاری با شرکت‌های داخلی توانمند داخلی، مانند سرمایه‌گذاری و تکنولوژی نو را در دستور کار خود قرار دهد و ضمن راهبری، مسیر را هموار کند تا خواسته وزیر تحقق یابد در غیر این صورت نمی‌توان پایان خوشی را برای به سرانجام رساندن این خواسته متصور شد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ترانزیت ترافیک اینترنت شرکت ارتباطات زیرساخت بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد

ایسنا/کرمانشاه یک پیشکسوت غار نوردی به وجود غارهای شگفت انگیز و عجیب در کوهستان «پرآو» کرمانشاه اشاره کرد و گفت: هنوز غارهای ناشناخته زیاد دیگری در این کوهستان وجود دارد.

یوسف سورنی نیا در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کرمانشاه ظرفیت های فوق العاده ای برای غارنوردی دارد، اظهار کرد: پتانسیل های بالای غار نوردی در این استان می تواند در قالب توریسم ورزشی آن را به یکی از مقاصد اصلی غارنوردان دنیا تبدیل کند. 

وی افزود: چهار غار عمیق شامل غار جوجار با عمق ۱۳۰۰ متر، غار قیژه لان با عمق ۷۶۵ متر، غار پرآو با عمق ۷۵۲ متر و غار قلا با عمق ۵۶۲ متر که از عمیق ترین غارهای ایران هستند که در کوهستان پرآو کرمانشاه واقع شده‌اند. 

این غارشناس با تاکید بر اینکه هنوز انتهای برخی از این غارها کشف نشده، گفت: غار جوجار یکی از عمیق ترین غارهای ایران است که در سالهای گذشته تیم هایی برای اکتشاف آن اقدام کردند و آخرین تیم هم توانست به عمق ۱۳۰۰ متری این غار برسد، اما در این مرحله به حوضچه ای پر از آب برخورد کردند که برداشت آنها این بود که این حوضچه سطح آبهای زیرزمینی و نقطه پایانی غار است، اما این احتمال وجود دارد که هنوز طول آن ادامه داشته باشد که این امر مستلزم انجام اکتشافات جدید است. 

وی اضافه کرد: از طرفی غار قلاء در این کوهستان اولین چاه عمیق ایران و دومین چاه عمیق یک تکه دنیاست که در ارتفاع ۲۸۰۰ متری از کوه پرآو واقع شده و تاکنون غارنوردان زیادی از کشورهای مختلف دنیا در این غار پیمایش داشته اند. 

سورنی نیا با تاکید براینکه عجیب ترین و شگفت انگیزترین غارهای ایران و حتی جهان را می توان در کوهستان پرآو دید، عنوان کرد: غار قیژه لان یکی از سرسخت ترین غارهای جهان است که پیمایش آن کار بسیار دشواری است و باید از موانع بسیار سختی عبور کرد. 

وی با بیان اینکه هنوز غارهای ناشناخته زیاد دیگری در کوه پرآو وجود دارد، افزود: در فلات پرآو و در ارتفاع ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ متری منطقه ای چندصد هکتاری و وسیع است که احتمال می رود غارهای ناشناخته زیادی در آن وجود داشته باشد که باید کشف شوند.

این غارشناس اضافه کرد: باوجود اینکه در سالهای اخیر میزان تردد به کوهستان پرآو بسیار افزایش پیدا کرده، اما هنوز در این کوهستان مناطقی وجود دارد که به واسطه خطرناکی مسیر و صعب العبور بودن، کوهنوردان کمی به آنجا وارد شده‌اند و احتمالاً غارهای ناشناخته زیادی در این مناطق وجود داشته باشد که هرکدام می توانند یک شگفتانه بزرگ برای غارنوردان دنیا باشند. 

وی اضافه کرد: یکی از موانع اصلی پیش روی غار نوردان در ایران برای انجام اکتشافات وسیع در کوهستان پرآو نداشتن تجهیزات و امکانات مناسب، کمبود تعداد نفرات متخصص، زمانبر بودن و هزینه های بالا است که باعث شده نتوانند هنوز به عمق برخی از غارهای عمیق این منطقه دست پیدا کنند. 

سورنی نیا در ادامه با بیان اینکه کوهستان پرآو می تواند در زمینه توریسم ورزشی به یکی از مقاصد اصلی در کشور تبدیل شود، گفت: هرچند در سالهای گذشته پتانسیل های بالای کوه بیستون در کوهستان پرآو در زمینه سنگنوردی شناخته شده و چندین جشنواره بین المللی سنگنوردی در آن برگزار شده است، اما ظرفیت های این کوهستان در زمینه غارنوردی هنوز معرفی نشده و برای برگزاری جشنواره های بین المللی غارنوردی هم جای کار زیادی دارد. 

این غار نورد کرمانشاهی تصریح کرد: کرمانشاه می تواند به مقصدی برای غارنوردان مطرح دنیا تبدیل شود، اما متاسفانه در سالهای اخیر تلاش زیادی از سوی رسانه های خارجی صورت گرفته که آنها را از سفر به ایران و کرمانشاه برحذر داشته که در این زمینه باید اقداماتی انجام دهیم. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات رئیسی قرار است اینترنت را به «سرعت نور» برساند!
  • برپایی جشنی با حضور ۴۰۰ دختر نوجوان اصفهانی
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • ضرورت مراقبت پیوسته از زیرساخت‌های صنعت گاز
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • بلوار شهدای غواص تبریز به دوربین ثبت سرعت مجهز می‌شود
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند